Φωτογραφία από το Bazaar Αγάπης του 2012.

Bazaar Αγάπης

Το Bazaar Αγάπης του Αρμενικού Κυανού Σταυρού έχει πλέον καταστεί θεσμός στην παροικία μας. Ηδη φέτος είναι η 18η χρονιά που χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου και την άοκνη προσφορά εργασίας των εθελοντριών του, ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός διοργανώνει το Bazaar Αγάπης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους κοινωνικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς του.
Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας κυρία Ρίτα Σαρκισιάν αναγνωρίζοντας την κοινωνική ευθύνη που έχει επωμισθεί ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός συμμετέχει ενεργά και φέρει την αιγίδα της εκδήλωσης αυτής.
Το Bazaar Αγάπης θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζαππείου, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, από τις 11 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα.
Οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ποιοτικά, αρμενικά παραδοσιακά προιόντα, σπιτικές λιχουδιές, έργα αρμενίων καλλιτεχνών, είδη χειροτεχνίας, βιβλία, δώρα, και παλιά αντικείμενα σε μεγάλη ποικιλία και χαμηλές τιμές.
Η δημοσίευση αυτή αποτελεί και ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν με την παρουσία τους στην υλοποίηση του ανθρωπιστικού έργου του Αρμενικού Κυανού Σταυρού.

 

 

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 7 επισκέπτες και κανένα μέλος

-Bazaar Αγάπης 2018
Κυριακή 1 Απριλίου 2018
Στην ΑΙΓΛΗ Ζαππείου

Ακολουθήστε μας στο facebook...